Birver Accountants


Birgit Vercruysse

Birgit Vercruysse studeerde in 1997 af aan de Handelshogeschool (thans KU Leuven) in Antwerpen als licentiaat Handelswetenschappen met als specialisatie Accountancy-Fiscaliteit (huidig Master in de handelswetenschappen). Sindsdien is zij werkzaam in de accountancy-sector. 2 jaar later volgde nog een postgraduaat Fiscaliteit aan Belgische Kamer van Rekenplichtigen.
Ondertussen verzorgde zij reeds als zelfstandige in bijberoep de administratie van enkele KMO’s. Dit leidde in 1999 tot de oprichting van Birver GCV. Doordat er meer en meer de vraag kwam naar fiscaal en boekhoudkundig advies werd besloten om een erkenning als accountant-belastingsconsulent aan te vragen.

In 2007 behaalde Birgit Vercruysse deze titel waardoor Birver Accountants beroep kan doen op twee gecertificeerde Accountants -


Luk Poupaert


Reeds als student werkte Luk Poupaert in een boekhoudkantoor. Na zijn studies aan Siveho kwam hij terecht in een middelgroot accountantskantoor waar hij uitgroeide tot teamleider. In 2005 behaalde hij de titel van Accountant- Belastingsconsulent. Dit leidde tot een partnerschip met Birver GCV.

In 2009 startte hij zijn eenmanszaak als Accountant-belastingsconsulent. Na enkele jaren beslistte hij zijn activiteiten volledig onder te brengen in Birver Accountants GCV.

Elshoutbaan
2930 Brasschaat
België
03/295.87.74
Itaa erkenning: 50.141.623
BTW: BE0466.189.126